AUTO­RECLAME

Een effectieve en manier om reclame te maken voor elk budget. U weet zelf hoeveel u of uw personeel op de weg is, en hoeveel personen ze tegenkomen. Bedenk dat deze personen ook uw bedrijfswagen tegen komen. Daarom is een pakkende en passende autoreclame erg belangrijk. 

Door de vele mogelijkheden qua beletteringen, is een belettering al mogelijk vanaf een laag bedrag. Wanneer u kijkt naar het effect van autoreclame, dan ligt de investering zeer laag.

Belettering & autoreclame

Uw bedrijf van uw auto af laten knallen? Staat u bus vaak de gehele dag geparkeerd bij een klant? Waarschijnlijk komen er veel potentiönele klanten voorbij. Die wilt u natuurlijk niet missen. Beletteringen kunnen tegenwoordig uitgevoerd worden in diverse folies, denk hierbij niet alleen aan een hoogglans folie, ook mat, metallic en reflective is mogelijk. Hierdoor creëert u de uitstraling die u voor ogen heeft.

Een belettering of autoreclame is over het algemeen bedoelt voor langere tijd, hierom werken ik enkel met A-merken op het gebied van folies, zoals Avery, 3M & Apa. Hierdoor kan ik u garanderen dat u lang plezier heeft van uw autoreclame.

Ook voor particulieren

Autoreclame & belettering wordt veel zakelijk toegepast. Maar ook als particulier bent u bij mij aan het juiste adres. Wilt u bepalen onderdelen van uw auto wijzigen qua kleur, of een stoere striping op de auto zetten? Neem gerust eens contact met me op.

Tevens voorzien wij veel campers & caravans van een belettering, om deze geheel uniek te maken. Of om een bestaande belettering te vervangen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met me op, dan bent u van harte welkom in mijn showroom.

Carwrap

Uw auto of bedrijfswagen een compleet nieuwe uitstraling geven? Veel bedrijfswagens worden voorzien van een carwrap, danwel gedeeltelijk als compleet.

Niet alleen de uitstraling van uw auto veranderd, maar met het “wrappen” van uw auto beschermt u de originele lak van de auto. Fijne krassen en lichte steenslag wordt opgevangen door de carwrapfolie.

Het carwrappen van een auto is zeer precies werk en is bij elke auto anders. Voor een offerte komen wij graag met u in contact, dan baseren wij deze prijs op de auto, wensen en de gekozen folie. Uiteraard geheel vrijblijvend.

CREATIEVE PROJECTEN

KENNISMAKEN?

KENNISMAKEN?

Bent u op zoek naar creatieve oplossingen? Of wilt u een keer kennismaken en kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Ik neem graag contact met u op om een afspraak in te plannen. Wanneer u uw naam en telefoonnummer achterlaat, bel ik u vandaag nog op.

U mag mijn natuurlijk ook altijd bellen, mailen of appen!

8 + 4 =

KENNISMAKEN?
Vrijblijvend kennismaken?
Bel, app of mail me gerust!

T 06 43 81 96 59
M roel@roelolieslagers.nl

KANTOOR & SHOWROOM
Romeinenstraat 22 - 8
5835 DX Beugen
(alleen op afspraak)

BTWnr. NL001847579B87
KvKnr. 17163799
Algemene voorwaarden

×